Πώς θα οργανώσεις το γάμο σου χωρίς άγχος και απρόοπτα;

Η ημέρα του γάμου σου είναι αναμφίβολα μια γιορτή που θα θυμάσαι για ολόκληρη τη ζωή σου! Αν θέλεις να δημιουργήσεις τις καλύτερες αναμνήσεις θα πρέπει να οργανώσεις το γάμο σου σωστά, δίνοντας σημασία σε όλες τις λεπτομέρειες!

Συγκεντρώσαμε σε μια λίστα τους βασικότερους παράγοντες που θα καθορίσουν το αποτέλεσμα της επιτυχίας, εκτός φυσικά από το έτερον σου ήμισυ. Ποιες είναι οι λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξεις, για να είναι όλα ακριβώς όπως τα είχες φανταστεί; Σου παρουσιάζουμε τις παραμέτρους- κλειδιά για να οργανώσεις το γάμο σου σωστά, χωρίς άγχος και απρόοπτα.

Πώς θα οργανώσεις το γάμο σου χωρίς άγχος και απρόοπτα;

1. Προϋπολογισμός

Ο προϋπολογισμός είναι το σημαντικότερο σημείο στη διοργάνωση εκδηλώσεων. Σκέψου πρώτα τι budget θέλεις και μπορείς να διαθέσεις για το γάμο σου και στη συνέχεια εξέτασε τις επιλογές σου. Επίσης, αναλογίσου πώς θέλεις να κατανείμεις τα έξοδα σου. Θέλεις να προσφέρεις στους καλεσμένους σου ένα πλούσιο γεύμα, να αγοράσεις ένα νυφικό που θα θυμούνται όλοι ή να απολαύσεις ένα μοναδικό ταξίδι του μέλιτος; Tα θέλεις όλα; Ενημέρωσε μας για τον προϋπολογισμό και τις υπηρεσίες που θα χρειαστείς και εμείς θα φροντίσουμε για όλα τα υπόλοιπα!

2. Γαμήλια δεξίωση

Αφού υπολογίσεις το διαθέσιμο budget θα μπορέσεις να επιλέξεις και τον χώρο που θέλεις να γίνει η δεξίωση του γάμου σου. Μη βιαστείς να καταλήξεις σε μια επιλογή. Σκέψου όλους τους παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα. Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας είναι η απόσταση από την εκκλησία. Δεν θέλεις οι καλεσμένοι σου να μετακινούνται από το ένα μέρος στο άλλο. Αν θέλεις να οργανώσεις το γάμο σου στην εντέλεια, αφού καταλήξεις στο χώρο, τύπωσε τον χάρτη πάνω στην πρόσκληση για να αποφύγεις αγχωμένα τηλεφωνήματα της τελευταίας στιγμής!

3. Νυφικό

Το κλειδί της επιτυχίας είναι να διαλέξεις πρώτα το περιβάλλον και μετά το φόρεμα. Όπως και να έχει στο γάμο σου θα είσαι υπέροχη, οι λεπτομέρειες, όμως, θα καθορίσουν την τελειότητα του αποτελέσματος. Αν θέλεις ο γάμος σου να γίνει σε χωριό ή στην παραλία, θα ήταν καλύτερο να αποφύγεις τη γόβα- στιλέτο και το νυφικό- τούρτα. Στην πρόβα θα αισθάνεσαι απίθανα, όταν, όμως, περπατήσεις στο πλακόστρωτο ή την άμμο, πιθανότατα θα κάνεις δεύτερες σκέψεις για την επιλογή σου.

4. Μουσική

H μουσική του γάμου είναι ένα από τους σημαντικότερους παράγοντες μιας επιτυχημένης δεξίωσης. Αν θέλεις να οργανώσεις το γάμο σου στην εντέλεια πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική/-ός με την επιλογή του Dj γάμου. Μελέτησε τις προσφορές που θα λάβεις και δώσε σημασία στο πακέτο υπηρεσιών που προσφέρει ο κάθε επαγγελματίας. Ζήτησε του να επισκεφθεί το χώρο, όπου θα γίνει η δεξίωση, διότι κάθε περιβάλλον έχει τις δικές του “ακουστικές ιδιαιτερότητες”.

5. Φωτογράφιση

Η επιλογή του φωτογράφου γάμου είναι, επίσης, εξαιρετικά σημαντική. Ίσως να μην παίζει καθοριστικό ρόλο για την ημέρα του γάμου, αλλά έχει πολύ μεγάλη σημασία για τις αναμνήσεις σου. Σκέψου ότι όλες οι εικόνες που θα έχεις από το γάμο σου θα είναι έργο του ανθρώπου, που θα επιλέξεις. Μη βιαστείς, λοιπόν, να καταλήξεις. Ξεκίνησε την έρευνα αγοράς τουλάχιστον έξι μήνες πριν το γάμο. Ζήτησε να σου παρουσιάσει δείγματα της δουλειάς του, ώστε να βεβαιωθείς ότι μπορεί να υποστηρίξεις το στυλ που θέλεις να επιτύχεις!

Θέλεις να αποφύγεις το άγχος και τα απρόοπτα 2-3 μήνες αλλά και την τελευταία εβδομάδα πριν το γάμο σου; Ετοιμάσαμε μια εκπληκτική “Λίστα γάμου…για την τελευταία στιγμή” για να σε βοηθήσουμε να ζήσεις την ημέρα των ονείρων σου, όπως ακριβώς τη φανταζόσουν!

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα