Πώς θα πετύχεις τη σωστή ενυδάτωση πίνοντας περισσότερο νερό!

Το νερό, αυτό το πολύτιμο αγαθό, είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο για τον οργανισμό μας. Η σωστή ενυδάτωση βοηθάει το δέρμα μας να είναι λαμπερό και το ανοσοποιητικό μας να λειτουργεί καλύτερα. Ακόμη θα βοηθήσει σημαντικά τον μεταβολισμό μας. Ιδιαίτερα τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές, όλοι θέλουμε να προσέξουμε λίγο τη σιλουέτα μας, ώστε να έχουμε περιθώρια να φάμε δυο μελομακάρονα παραπάνω εκείνες τις μέρες.

Μην αμελείς, λοιπόν, να πίνεις καθημερινά τη ποσότητα που χρειάζεται ο οργανισμός σου. Το ξέρεις ότι περιμένοντας τη στιγμή που θα νιώσεις να διψάς, έχεις χάσει ήδη πάνω από το 1% του νερού του οργανισμού σου; Κι όμως είναι πραγματικότητα. Ρωτήσαμε λοιπόν τους έμπειρους διατροφολόγους μας και συγκεντρώσαμε για σένα τα καλύτερα tips, για να βάλεις το νερό στην καθημερινότητα σου.

Νερό: Το Α και το Ω για σωστή ενυδάτωση του οργανισμού σου!

Έχε πάντα πάντα εύκαιρο λίγο νερό.

Πολλές φορές μπορεί να καθυστερήσουμε να πιούμε νερό απλά γιατί ήμασταν όλη μέρα στο δρόμο ή δεν θέλαμε να διακόψουμε τη δουλειά που κάναμε. Έχε πάντα στη τσάντα σου ένα μπουκαλάκι νερό ή ένα ποτήρι στο γραφείο σου. Όσο πιο εύκολα προσβάσιμο είναι, τόσο περισσότερο θα πίνεις.

Βάλε το νερό στο πρόγραμμα σου.

Ο περισσότερος κόσμος το πρώτο πράγμα που κάνει όταν ξυπνήσει είναι να φτιάξει τον καφέ του. Σε αυτή λοιπόν τη ρουτίνα πρόσθεσε κι ένα ποτήρι νερό. Καθόρισε ότι θα πίνεις τουλάχιστον ένα ποτήρι όταν ξυπνάς, πριν φας,μετά από κάθε επίσκεψη στη τουαλέτα και πριν κοιμηθείς. Έτσι, σιγά σιγά θα σου γίνει μια συνήθεια που δεν θα παραλείπεις.

Χρησιμοποίησε τη τεχνολογία.

Υπάρχει πληθώρα εφαρμογών για το κινητό σου που ο σκοπός τους είναι αποκλειστικά να φροντίζουν για τη σωστή ενυδάτωση του οργανισμού σου. κατεβάζοντας μία από αυτές δεν θα χρειαστεί να ξανανησυχήσεις μη παραλείψεις να πιεις νερό. Ακόμη όμως κι αν δεν σε εξυπηρετεί κάτι τέτοιο, μια απλή υπενθύμιση στο κινητό σου, θα κάνει την ίδια δουλειά.

Δώσ’ του μια ευχάριστη γεύση.

Μπορείς να προσθέσεις στο νερό σου ένα φακελάκι τσάι ή μερικές φέτες λεμόνι. Πειραματίσου με τις γεύσεις που προτιμάς και άστο να κάτσει μερικές ώρες. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα έχεις απλά ένα μπουκάλι νερό, αλλά ένα ευχάριστο και υγιεινό ρόφημα, να συνοδέψει την καθημερινότητα σου.

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα