5 καθημερινές συνήθειες για να έχεις πάντα λαμπερό δέρμα!

Θα ήθελες να έχεις ξεκούραστο και λαμπερό δέρμα ακόμη και όταν δεν φοράς ίχνος Make Up; Τα μυστικά για να είναι η επιδερμίδα μας πάντα όμορφη και υγιής βρίσκονται πολύ βαθύτερα κρυμμένα από τις κρέμες προσώπου και τις αμέτρητες υπηρεσίες περιποίησης.

Φυσικά δεν εννοούμε να απαρνηθείς την αγαπημένη σου κρέμα νυκτός, ούτε να παραλείψεις τον καθαρισμό του προσώπου σου. Απλώς δεν αρκεί μόνο αυτή ώστε η επιδερμίδα σου να είναι και να δείχνει υγιής. Υπάρχουν ορισμένες καθημερινές συνήθειες, που πρέπει να υιοθετήσουμε όλες οι γυναίκες, αν θέλουμε να έχουμε πάντα λαμπερό δέρμα. Μικρά, απλά, καθημερινά πράγματα μπορούν να μεταμορφώσουν την εξωτερική μας εμφάνιση! Είσαι έτοιμη να τα ανακαλύψεις;

Θέλεις να αποκτήσεις απαλό και λαμπερό δέρμα;

1. Καθάρισε το Make Up.

Μία από τις σημαντικότερες παραλείψεις πολλών γυναικών είναι η σωστή αφαίρεση του Make Up. Σίγουρα θα σου έχει τύχει να γυρίσεις πολύ αργά στο σπίτι ή να είσαι πολύ κουρασμένη και να το ξεχάσεις. Το μακιγιάζ φράζει τους πόρους του δέρματος μας και εμποδίζει τη σωστή “αναπνοή” του. Ακόμη και αν δεν είσαι βαμμένη, πρέπει να καθαρίζεις το πρόσωπο σου, προτού πέσεις για ύπνο για να απομακρύνεις τους ρύπους και τα μικρόβια του εξωτερικού περιβάλλοντος.

2. Είσαι ό,τι τρως.

Ίσως να έχεις κουραστεί να ακούς αυτή τη φράση, αλλά καλώς ή κακώς, αληθεύει. Η διατροφή μας παίζει καθοριστικό ρόλο πρωτίστως στην υγεία και φυσικά στην επιδερμίδα μας. Περιόρισε το γρήγορο φαγητό και βάλε περισσότερα φρούτα και λαχανικά στην διατροφή σου. Ένα καθημερινό πρόγραμμα διατροφής, πλούσιο σε βιταμίνες, πρωτεΐνες και μέταλλα, συνιστά βασικό συστατικό του λαμπερού δέρματος. Αντίθετα η ζάχαρη, τα τηγανητά και ανθυγιεινά φαγητά είναι άμεσα συνδεδεμένα με παθήσεις του δέρματος, όπως είναι η ακμή και τα σπυράκια.

3. Νερό: H πιο απλή συνταγή για λαμπερό δέρμα.

Θέλεις να αισθάνεσαι την επιδερμίδα σου αναζωογονημένη; Δεν υπάρχει ευκολότερος και πιο δροσιστικός τρόπος για να αποκτήσεις υγιές και λαμπερό δέρμα από το να πίνεις αρκετό νερό. Η ελάχιστη ποσότητα νερού που πρέπει να καταναλώνεις την ημέρα είναι 8-10 ποτήρια. Μετατρέποντας αυτή την κατανάλωση σε καθημερινή συνήθεια θα χαρίσεις στην επιδερμίδα σου την ενυδάτωση, που χρειάζεται.

4. Απόλαυσε τον ύπνο σου.

Όποια γυναίκα και αν ρωτήσεις, θα λάβεις την ίδια απάντηση. Ακόμη και αν χρησιμοποιείς τις καλύτερες κρέμες ματιών της αγοράς, δεν πρόκειται να επιτύχεις το αποτέλεσμα, που θέλεις, αν κοιμάσαι πέντε ώρες. Μία από τις σημαντικότερες προϋποθέσεις για λαμπερό δέρμα είναι ο καλός, πολύωρος ύπνος. Πρώτα καθάρισε το πρόσωπο σου και στη συνέχεια ξεκουράσου, χαρίζοντας στον εαυτό σου τουλάχιστον 8 ώρες ανάπαυσης.

5. Αφιέρωσε λίγο χρόνο στο σώμα σου.

Η γυμναστική, εκτός του ότι μας βοηθά να βρισκόμαστε σε φόρμα, παίζει καθοριστικό ρόλο και στην υγεία της επιδερμίδας μας. Η εφίδρωση που προκαλεί βοηθά στην απομάκρυνση των ανεπιθύμητων τοξινών από το σώμα μας, ενισχύοντας την απαλότητα και τη λάμψη του δέρματος μας. Ακόμη, μας βοηθά να αποβάλουμε το περιττό άγχος και συμβάλει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Ποια άλλη καθημερινή συνήθεια μπορεί να μας προσφέρει όλα αυτά;

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα