8 DIY Ιδέες με Ξύλινα Καφάσια που θα θέλεις να δοκιμάσεις αμέσως!

Ξύλινα Καφάσια

Τα ξύλινα καφάσια έχουν μπει για τα καλά στη διακόσμηση και οργάνωση κάθε χώρου, τα τελευταία χρόνια.

Τι μπορείς να κατασκευάσεις με Ξύλινα καφάσια;

Αποτελούν λευκό καμβά για καθετί που μπορείς να φανταστείς. Παρακάτω σου παρουσιάζουμε χρήσιμες κατασκευές με ξύλινα καφάσια, ώστε να ξεσηκώσεις ιδέες και για το δικό σου χώρο.

1. Βιβλιοθήκη

Για τη συγκεκριμένη κατασκευή θα χρειαστεί να οργώσεις όλα τα μανάβικα της περιοχής καθώς απαιτεί πάνω από ένα καφάσι. Ένωσε τα καφάσια στο σχέδιο που σου αρέσει και οργάνωσε τα βιβλία σου στο σαλόνι, την κουζίνα ή το υπνοδωμάτιο.

2. Οργάνωση παιχνιδιών

Φτιάξε εύκολα ένα χώρο για να οργανώσεις τα παιχνίδια στο παιδικό δωμάτιο. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα καφάσι και χάρτινα ρολά από χαρτί υγείας. [caption id="attachment_18675" align="aligncenter" width="209"]ξύλινα καφάσια
Image credits_ Pinterest[/caption]

3. Σκαμπό

Δημιούργησε μοναδικά καθίσματα και σκαμπό από ξύλινα καφάσια και μαξιλάρια ντυμένα με τα υφάσματα που θέλεις.

4. Γλάστρες

Διακόσμησε μοναδικά τον κήπο και το μπαλκόνι σου με αυτοσχέδιες γλάστρες. Θα χρειαστείς καφάσια, ροδάκια και τα αγαπημένα σου χρωματιστά λουλούδια!

5. Κομοδίνα και τραπέζι σαλονιού

Χρησιμοποιώντας ξύλινα καφάσια μπορείς να κατασκευάσεις ιδιαίτερα κομοδίνα για το υπνοδωμάτιο και μοναδικό τραπέζι το σαλόνι σου:

6. Οργάνωση μπάνιου

Με το ίδιο σκεπτικό, κολλώντας 2-3 καφάσια μπορείς να οργανώσεις όλα τα αντικείμενα που πιάνουν επιπλέον χώρο στο μπάνιο σου.

7. Παπουτσοθήκη

Πάρε 5-6 ξύλινα καφάσια, ένωσε τα και απέκτησε μία παπουτσοθήκη που δεν μπορείς να βρεις αλλού!

8. Γραφείο

Τέλος, άφησε τη φαντασία σου να δουλέψει και δώσε μία μοναδική πινελιά στο γραφείο του σπιτιού, δημιουργώντας ένα πρωτότυπο γραφείο.
ξύλινα καφάσια

Image credits_ Pinterest

Ελπίζουμε να σου άρεσαν οι ιδέες μας στις κατασκευές με ξύλινα καφάσια και να εμπνεύστηκες για να δημιουργήσεις σύντομα τις δικές σου! Εάν, πάλι, σε δυσκολεύουν οι κατασκευές δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Οι έμπειροι επαγγελματίες ξυλουργοί του Douleutaras.gr είναι εδώ για να σε βοηθήσουν στην δημιουργία των ξύλινων κατασκευών που επιθυμείς. Καταχώρησε την εργασία στο στην πλατφόρμα μας και θα λάβεις, άμεσα, τις καλύτερες προσφορές από τους αξιολογημένους επαγγελματίες του κλάδου!ξύλινα καφάσια

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα