6+1 Ζεστά Χρώματα για το πιο cozy υπνοδωμάτιο!

Ζεστά Χρώματα για το πιο cozy υπνοδωμάτιο

Η κρεβατοκάμαρα είναι, ίσως, το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό όταν ανυπομονείς να γυρίσεις στο σπίτι σου. Μία κουραστική μέρα στη δουλειά ή ένα ραντεβού που δεν πήγε, όπως θα ήθελες, θα σε κάνει σίγουρα να σκέφτεσαι το κρεβάτι σου. Τι πρέπει να νιώθεις, λοιπόν, μόλις μπαίνεις στο δωμάτιο σου; Ζεστασιά και χαλάρωση. Μας ζητήσατε να σας προτείνουμε τα καλύτερα ζεστά χρώματα για υπνοδωμάτιο.

Τα ζεστά χρώματα κάνουν ακριβώς αυτό που προδίδει η ονομασία τους. “Ζεσταίνουν” το χώρο, δημιουργώντας μία οικεία και cosy ατμόσφαιρα. Ό,τι θα ήθελες δηλαδή να αισθάνεσαι στο υπνοδωμάτιο σου. Ετοιμάσαμε μία λίστα με τις δημοφιλέστερες αποχρώσεις για την κρεβατοκάμαρα, για να διαλέξεις την αγαπημένη σου! Ποια είναι τα κορυφαία ζεστά χρώματα για υπνοδωμάτιο και πώς θα τα ενσωματώσεις στη διακόσμηση του χώρου σου! Βρες τις απαντήσεις που ψάχνεις και πάρε ιδέες για να αποκτήσεις την κρεβατοκάμαρα των ονείρων σου!

6+1 Ζεστά Χρώματα για Υπνοδωμάτιο που θα λατρέψεις!

Το κίτρινο του χρυσού

Η ιδιαίτερη απόχρωση του κίτρινου - χρυσού είναι μία από τις αγαπημένες μας επιλογές ανάμεσα στα ζεστά χρώματα για υπνοδωμάτιο. Αρκετοί αισθάνονται ότι το κίτρινο μπορεί να τους κουράσει στο μάτι ή να το βαρεθούν. Όσο πιο απαλή απόχρωση επιλέξεις, τόσο πιο σίγουρος/-η μπορείς να είσαι ότι δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα. Συνδύασε αυτή τη ζεστή απόχρωση του κίτρινου με ξύλινες επιφάνειες. Το αποτέλεσμα θα χαρίσει στο χώρο σου ακόμα μεγαλύτερη ζεστασιά.

ζεστά χρώματα για υπνοδωμάτιο χρυσό Προτίμησε να μην “υπερφορτώσεις” το υπνοδωμάτιο με πολλά διακοσμητικά στοιχεία. Το χρυσό θα του δώσει αρκετή ένταση, οπότε θα σου συνιστούσαμε να αποφύγεις υπερβολές στα έπιπλα και τα υφάσματα. Ίσως η ατμόσφαιρα "βαρύνει" πολύ! Αν θέλεις να επιτύχεις ένα μοναδικό αποτέλεσμα, μη διστάσεις να δοκιμάσεις την επένδυση τοίχου με ξύλο. Πίσω από το κρεβάτι σου θα δείχνει υπέροχη σε συνδυασμό με το πλούσιο χρυσό χρώμα. 

Το χρώμα του σάπιου μήλου

Αν είσαι γυναίκα, πιθανότατα κατάλαβες αμέσως σε ποια απόχρωση αναφερόμαστε. Για τους άνδρες τα πράγματα είναι λίγο δυσκολότερα. Η φωτογραφία θα σου δώσει μία καλύτερη εικόνα για την ιδιαίτερη απόχρωση του σάπιου μήλου.

ζεστά χρώματα για υπνοδωμάτιο

Βρίσκεται μεταξύ του ροζ και του κόκκινου, έχοντας παράλληλα έναν τόνο καφέ μέσα του. Η περιγραφή αυτής της απόχρωσης δεν είναι εύκολη. Σίγουρα, όμως, βρίσκεται ανάμεσα στα αγαπημένα μας ζεστά χρώματα για υπνοδωμάτιο. Τοποθέτησε το σε μικρές ή και μεγάλες επιφάνειες. Ακόμα και αν δεν θέλεις να βάψεις τους τοίχους του δωματίου σου ροζ, μπορείς να διαλέξεις εκπληκτικά καλύμματα για το κρεβάτι σου ή κουρτίνες σε αυτήν απόχρωση.

Το πράσινο της ελιάς

Τα χρώματα που εμπνέονται από την παλέτα της φύσης βρίσκονται τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στις αγαπημένες επιλογές των κορυφαίων διακοσμητών παγκοσμίως. Αυτό δεν μας προκαλεί εντύπωση μιας και οι ακατέργαστες επιφάνειες και η ρουστίκ διακόσμηση είναι η νούμερο ένα τάση για τη φετινή χρονιά.

ζεστά χρώματα για υπνοδωμάτιο πράσινο

Το σκούρο πράσινο της ελιάς είναι ένα υπέροχο χρώμα που θα “ζεστάνει” αμέσως το υπνοδωμάτιο σου. Συνδύασε το με ξύλινα δοκάρια στο ταβάνι για ένα πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Αν μάλιστα είσαι λάτρης του vintage, θα δημιουργήσεις έναν φανταστικό συνδυασμό με τα παλιά έπιπλα του πατρικού σου.  

Το λευκό της βανίλιας

Ο μύθος ότι το λευκό είναι ένα αυστηρά ψυχρό χρώμα έχει καταρριφθεί. Το λευκό ίσως έχει ακόμα περισσότερες αποχρώσεις και από τις πενήντα του γκρι. Το χρώμα της βανίλιας ή το κρεμ είναι δύο αποχρώσεις που συγκαταλέγονται στα ζεστά χρώματα για υπνοδωμάτιο.

ζεστά χρώματα για υπνοδωμάτιο μπεζ

Μπορείς να συνδυάσεις το κρεμ με μία απαλή απόχρωση του καφέ, αν δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το λευκό ως κεντρικό χρώμα για τους τοίχους της κρεβατοκάμαρας σου. Αυτός ο συνδυασμός είναι μία ασφαλής επιλογή, αν δεν σου αρέσουν τα έντονα χρώματα και σχέδια στη διακόσμηση του σπιτιού σου. Είτε είσαι λάτρης του μοντέρνου, είτε του κλασσικού, μπορείς εύκολα να υιοθετήσεις το στυλ που θέλεις με αυτά τα χρώματα. 

Δες ποιοι είναι οι πιο χαλαρωτικοί συνδυασμοί χρωμάτων για κρεβατοκάμαρα στο άρθρο που ετοιμάσαμε!

Το κόκκινο του πάθους

Το χρώμα του πάθους δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα με τα ζεστά χρώματα για υπνοδωμάτιο. Το κόκκινο είναι το πιο θερμό χρώμα στην παλέτα. Υπάρχουν αμέτρητες αποχρώσεις ανάμεσα στις οποίες μπορείς να διαλέξεις. Το κόκκινο της φωτιάς, του ροδιού και το burgundy είναι μόνο τρεις από τις αγαπημένες αποχρώσεις, όσων το επιλέγουν για την κρεβατοκάμαρα τους.

ζεστά χρώματα για υπνοδωμάτιο κόκκινο

Η αλήθεια είναι ότι η ένταση και ο υψηλός κορεσμός του κόκκινου το καθιστούν ένα σχετικά “δύσκολο” χρώμα. Σε μία μεγάλη επιφάνεια είναι πολύ πιθανό να σε κουράσει. Επίλεξε, λοιπόν, μία μικρή επιφάνεια μέσα στο δωμάτιο σου, για να της δώσεις έναν φλογερό τόνο. Ισορρόπησε το κόκκινο με πιο απαλές αποχρώσεις μέσα στο χώρο. Το γκρεζ και το κρεμ θα “ηρεμήσουν” την ένταση σου, χωρίς να κλέβουν τίποτα από τη ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργεί. Αν δεν θέλεις να μπεις στη διαδικασία του βαψίματος μπορείς να επιλέξεις την εναλλακτική της τοποθέτησης ταπετσαρίας. 

Ο τέλειος συνδυασμός γκρι & μπεζ

Δεν είναι ούτε γκρι, ούτε μπεζ, είναι το γκρεζ. Πρόκειται για την τέλεια μίξη των αυτών δύο χρωμάτων που ταιριάζει σε κάθε χώρο και στυλ διακόσμησης. Το γκρεζ κατέκλυσε κυριολεκτικά το Pinterest και το Instagram και έγινε η αγαπημένη τάση για το βάψιμο εσωτερικών τοίχων στη μοντέρνα κατοικία.

ζεστά χρώματα για υπνοδωμάτιο γκρεζΟι απαλοί του τόνοι θα γεμίσουν με ζεστασιά το δωμάτιο σου, δίνοντας του παράλληλα κομψό και σοφιστικέ ύφος. Όσο για τα υπόλοιπα στοιχεία του χώρου, θα ταιριάξουν αρμονικά ό,τι αλλαγή και αν αποφασίσεις να κάνεις. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα που άλλα χρώματα δεν μπορούν να σου προσφέρουν. Για παράδειγμα, το κόκκινο είναι πολύ πιθανό να σε περιορίσει αν θέλεις να αλλάξεις σκεπάσματα ή κουρτίνες. Με το γκρεζ αυτός ο προβληματισμός, φεύγει από το προσκήνιο!

Το βαθύ, πλούσιο μπλε

Το μπλε ως επί το πλείστον θεωρείται ένα ψυχρό χρώμα. Όμως, αυτή η πλούσια σκούρα απόχρωση, θα δώσει αμέσως χαρακτήρα και ζεστασιά στο υπνοδωμάτιο σου. Όσον αφορά το στυλ διακόσμησης, μπορείς εύκολα να το προσαρμόσεις στο δικό σου.

ζεστά χρώματα για υπνοδωμάτιο μπλε.

Συνδυάζεται εύκολο τόσο με μοντέρνα στοιχεία, όπως σε αυτό εδώ το δωμάτιο, όσο και με τις αντίκες της γιαγιάς σου. Αν δεν θέλεις να σκουρύνει πολύ το υπνοδωμάτιο σου, μπορείς  να “παίξεις” με χρωματικές αντιθέσεις ή ακόμη και να πειραματιστείς με την τεχνική του color-blocking. Μην ξεχνάς ότι το μπλε είναι γνωστό και ως χρώμα του ύπνου, επιτρέποντας σου να χαλαρώσεις και να κοιμηθείς περισσότερο!

Θέλεις να πραγματοποιήσεις μερικές μικρές ή μεγάλες αλλαγές για να "ζεστάνεις" το υπνοδωμάτιο σου; Δοκίμασε να βάλεις λίγο χρώμα στο πιο προσωπικό σου χώρο. Καταχώρησε την εργασία σου, πάρε προσφορές από τους αξιολογημένους ελαιοχρωματιστές της πλατφόρμας μας και διάλεξε εκείνη που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σου για να μεταμορφώσεις την κρεβατοκάμαρα σου!

ζεστά χρώματα για υπνοδωμάτιο

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα