Το Πλυντήριο Ρούχων Ρίχνει το Ρελέ;

Το Πλυντήριο Ρούχων Ρίχνει το Ρελέ;

Με τεχνολογία που αναλύει και επιλέγει τους καλύτερους για εσένα σε 10’’

Εξυπηρέτηση 24/7
1.000.000+ αναρτήσεις εργασιών
86.000+ αξιολογήσεις πελατών

Αξιολόγηση εργασιών

4.6

μέσος όρος από 5611 αξιολογήσεις πελατών

Κωνσταντινος Κ.
5.0

Συνεπής στην ώρα κ ραντεβού. Επεξηγηματικός κ απάντησε στις ερωτήσεις μου. Ανέλυσε αιτίες προβλήματος οσμών του πλυντηρίου. Διάγνωση οκ. Προτάσεις κ σωστές συνήθειες για φροντίδα …

Για: SERVICE 24
Foteini P.
5.0

Άμεση εξυπηρέτηση, ακόμα και σε ημέρα αργίας! Και οι δύο τεχνικοί που ήρθαν, ήταν καταρτιστεί και πολύ φιλικοί. Συστήνω ανεπιφύλακτα!

Για: Zachos Repairs
Δημήτρης Χ.
5.0

Συνεπής και ξεκάθαρος στο τι έπρεπε να γίνει! Θα τον προτιμήσω ξανά!

Για: Χρήστος Τσιάπος
Ιθωμη Ν.
5.0

Εξαιρετικός!ευγενεστατος

Για: Cosmo Service
Δημήτρης Χ.
5.0

Εξαιρετικός επαγγελματίας. Επισκεύασε το πλυντήριο γρήγορα και σε λογική τιμή για τα ανταλλακτικά του. Με γλίτωσε από την αγορά καινούριου.

Για: Θεοφάνης Τασσόπουλος
Σταυρούλα Β.
4.8

Πολλή καλή

Για: Βασίλης Γενναιόπουλος
Akrivi S.
5.0

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ!

Για: Μιλτιάδης Γεωργιάδης
Γεωργία Μ.
5.0

Καταπληκτικός επαγγελματίας

Για: Μιλτιάδης Γεωργιάδης

Δες πόσο κοστίζει

Ενδεικτικό κόστος από 20.122 αντίστοιχες εργασίες:
20€ - 30€
Επισκευή πλυντηρίου πιάτων από
20€
Εγκατάσταση πλυντηρίου ρούχων από
30€
Μάθε το πραγματικό κόστος της εργασίας σου, επικοινωνώντας απευθείας με επαγγελματία μας.

Συχνές Ερωτήσεις

Τι πρέπει να κάνεις, αν το πλυντήριο ρίχνει την ασφάλεια στον πίνακα;

Όταν το πλυντήριο ρούχων ή πιάτων ρίχνει το ρελέ, κατά πάσα πιθανότητα δημιουργείται βραχυκύκλωμα. Συνεπώς, είναι πολύ επικίνδυνο να επιχειρήσεις να το επισκευάσεις μόνος/ -η σου. Κάποιες απλές ενέργειες που πρέπει να ακολουθήσεις είναι οι εξής:

1. Μην προσπαθήσεις να σηκώσεις το ρελέ ή την ασφάλεια του πίνακα.

Από τη στιγμή που πέφτει το ρελέ, σημαίνει ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει. Δοκίμασε να ανεβάσεις μια φορά το ρελέ, αλλά αν ξαναπέσει δε πρέπει σε καμία περίπτωση να επιμείνεις καθώς υπάρχει σοβαρή περίπτωση να προκληθεί μεγαλύτερη ζημιά.

2. Δοκίμασε την πρίζα που είναι συνδεδεμένη η συσκευή.

Μπορεί να έχεις παρατηρήσει ότι το ρελέ πέφτει όταν βάζεις σε λειτουργία το πλυντήριο ρούχων, αλλά δε σημαίνει απαραίτητα ότι το πρόβλημα βρίσκεται στη συσκευή. Δοκίμασε να συνδέσεις στην ίδια πρίζα μια άλλη συσκευή που μεταφέρεται εύκολα, για παράδειγμα το πιστολάκι των μαλλιών, ώστε να εξακριβώσεις αν το πρόβλημα βρίσκεται στη συσκευή ή στην πρίζα.

3. Επικοινώνησε άμεσα με τον κατάλληλο τεχνικό.

Όταν το πλυντήριο ρούχων ρίχνει το ρελέ, είναι βέβαιο ότι θα χρειαστείς επαγγελματική βοήθεια. Τόσο η πρίζα, όσο και η συσκευή απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις στο χειρισμό τους και ειδικά εργαλεία. Αν έχεις εντοπίσει ότι το πρόβλημα βρίσκεται στην πρίζα, σίγουρα χρειάζεσαι ηλεκτρολόγο. Αν το πρόβλημα βρίσκεται στο πλυντήριο, οι τεχνικοί πλυντηρίων μας είναι έτοιμοι να σε εξυπηρετήσουν.

Γιατί να προτιμήσεις τεχνικό του Douleutaras.gr για την επισκευή του πλυντηρίου σου;

Είναι πολύ σημαντικό να δράσεις άμεσα, εφόσον το πλυντήριο ρίχνει την ασφάλεια στον πίνακα. Οι τεχνικοί μας, τόσο οι τεχνικοί πλυντηρίων, όσο και οι ηλεκτρολόγοι, είναι έτοιμοι να αναλάβουν την εργασία σου άμεσα και αξιόπιστα.

Μερικοί λόγοι για να τους προτιμήσεις είναι οι εξής:

1. Άμεση εξυπηρέτηση: Αν το πλυντήριο ρούχων ρίχνει το ρελέ, είναι πολύ σημαντικό να βρεθεί άμεσα λύση, για την ασφάλεια σου. Στην πλατφόρμα μας, αρκεί να συμπληρώσεις δωρεάν τη σύντομη φόρμα μας, για να πάρεις προσφορά από επαγγελματία μέσα σε λίγα λεπτά. Έπειτα, μπορείς να κανονίσεις ραντεβού μαζί του, για να αναλάβει την επίλυση του προβλήματος.

2. Σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία: Οι επαγγελματίες που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία στις επισκευές πλυντηρίων και στα ηλεκτρολογικά. Διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό, για να κάνουν ασφαλή διάγνωση της βλάβης και να προτείνουν την κατάλληλη λύση.

3. Αξιολογημένοι επαγγελματίες: Όλοι οι τεχνικοί μας αξιολογούνται για το επίπεδο εξυπηρέτησης που προσφέρουν, από τους ίδιους τους πελάτες τους. Έτσι, μπορείς να νιώθεις σιγουριά για το αποτέλεσμα.

4. Εγγύηση επισκευής: Σε περίπτωση που χρειαστείς κάποιο ανταλλακτικό για εξάρτημα του πλυντηρίου σου, οι τεχνικοί μας προσφέρουν εγγύηση επισκευής 6 μηνών, για όλες τις περιοχές της Αττικής! 

Το πλυντήριο πιάτων ή το πλυντήριο ρούχων ρίχνει το ρελέ / την ασφάλεια στον πίνακα; Έχουμε τη λύση. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και μέσα σε λίγα λεπτά θα πάρεις την καλύτερη προσφορά από εξειδικευμένο τεχνικό στην περιοχή σου!

Κορυφαίοι Επαγγελματίες

Οι επαγγελματίες μας αξιολογούνται βάσει ποιότητας, συνέπειας & τιμής

Seller photo
Γιάννης Σαφέτης
Καλλιθέα

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εγκαταστάσεις και επισκευές πλυντηρίων ρούχων. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των εγκαταστάσεων και των…

4.8
(553)
4.8
Ποιότητα εργασίας
4.8
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.4
Τιμή
Seller photo
Κωνσταντίνος Μωραιτάκης
Μεταμόρφωση

Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη στις υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης πλυντηρίου ρούχων με κύριο στόχο τη γρήγορη και ποιο…

4.4
(1096)
4.4
Ποιότητα εργασίας
4.5
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.0
Τιμή